Har haft en underbar dag och kvällen kommer jag minnas för alltid.  

Lunch med Johan, min godaste köttfärssås på länge.....  

Och Johan hade med sig semlor så vi kunde fira silvret i stafetten... 😀.  

Hämtade en ledsen tjej som blivit slagen av två olika barn i skolan idag. Så jäkla besviken på en skola som inte kan göra det man ska. Och på resurspersonal som inte fattar vad deras jobb är..... Det blir till att ryta i imorgon igen.....  


Vi hade en mysig eftermiddag på stan och även Michelle kom och hängde. Skoköp och fika. Lex älskade sin helikopter . Sen hämtades Lex och jag och tjejerna cyklade till Citygross för att handla lite grönsaker och så. 

Fick en tidig present idag. En hemlis ännu för er dock. Men jag har aldrig blivit så glad och så otroligt tacksam. Tänk att lilla jag blir firad så...... Galet lycklig kille 

Träning: ingen idag, knät värker galet mycket idag. Nya tag imorgon.

Nu kaffe och plugg.

Hugs