Sov sådär skönt inatt igen med famnen full. Vaknade med min födelsedagsflicka i famnen. Idag fyller ju mitt 💗 40 år. Skönt att vi hann fira igår och att alla vara glada. Hann med lite kramar innan det var dags att gå. Fick skjuts in till Växjö så jag slapp ta bussen. 

Så tungt att stå där på stationen och behöva åka ifrån henne jag älskar så oerhört mycket. Men jag har ju lyxen att få åka hem till 3 som jag älskar massor. Så vart jag än åker så är det bara kärlek ❤. Men jag har iallafall planerat ett natt mera nästa gång tack vare bra planering och möjligheten att jobba på distans. 

Idag har farmor hand om Lex då förskolan är stängd och jag hämtar Tindra på vägen hem. Mys och bus står på schemat idag. Saknat mina troll 💗😊. 

Men först till linkan och jobbet innan jag får åka hem till galenskapen 😂. 

Hugs