En sån där dag på jobbet när man pendlat mellan enorm glädje och total ilska. 

Imorse kommer en elev som jag försökt att hjälpa och som haft det tufft personligen springandes med ett leende och kramar mig hårt.  Jag får en burk med en kaka i som dom har bakat hemma. Och med orden " tack för att du lyssnar och inte skäller".  Då brast det för mig och tårarna kom. Jag vet hur just denna eleven får kämpa och hur tufft det är att ta beslut som sårar. Man får inte ha favoriter i mitt yrke men jag har några som jag alltid vakar över. Detta är en av dom 💗. 

Sen lyckades jag bevittna hur ett antal barn kränker personal och jag hoppas att man skriver rapporter och ringer hem... Annars gör jag det imorgon...

Hyfsat lugn avslutning på dagen. Michan hämtade Lex tidigare och tog med honom till mitt jobb. Eva-Lena hade tagit med äpplen som vi behövde få hem så vagnen blev perfekt.  

 

 

Innan denna underbara köttfärssås tillagades så skalade, kännare ur, delade och paketerade jag och Michan 1 påse med äpplen. 

Skulle inte gå att dra iland detta själv utan barnen måste hjälpa till. Michan gör massor och Tindra med 💗

Nu ska lilleman sova strax och sen ska vi spela klart vårt monopol 😊. Hoppas få till löpning ikväll med.  

Men nu saga

Hugs