Hann med att springa och äta innan klockan 19 idag tack vare de stora barnen. Dom lekte med Lex så jag kunde springa. 

Ett underbart pass men inte så schysst. Tre andra stack iväg strax innan mig. La mig en meter bakom och tassade med. Min "hare" tog sig förbi de två andra och jag lät honom dra mig i 1300 m. Sen gick jag förbi, ökade tempot och rann ifrån. Kom till "målet" och vilade 3 min. Då hade han passerat 3 sek tidigare å jag var snabbt i rygg igen. Gjorde samma sak igen men stack efter 1000 m denna gången och tryckte på. Vid nästa vila kom han aldrig innan jag sprang sista varvet. 

Inte så snällt att göra som jag gjorde men kul att testa lite racemode😊. 

3x2380 m blev ett bra pass. 

 

Hann hem innan 19 för att äta. Köttfärssås och avokado 👌 


 Michan och Tindra skalade några äpplen som ska torka och bli snacks till vintern 😊

 

Avslutade kvällen med att spela monopol med Tindra. Och stryk fick jag med...  

Hugs