Efter att ha ältat detta ett otal gånger så har beslutet att sluta blogga växt fram. Det är många faktorer som ligger bakom mitt beslut att avsluta detta.  

Det började som ett sätt att bearbeta sorgen och saknaden efter min pappa 2011.  

Det var ett fantastiskt verktyg för att få ur sig tankar men även något som gav massor av respons och hjälp. 

 

Ganska så snabbt kom den att handla om mina insamlingar till cancerforskning i samarbete med olika företag. Inov8, Proteinbutiken i Linköping,  Löplabbet, Firman Bjurehed Design och Frisk var de mest aktiva. Tillsammans samlade vi genom åren in över 150000 kronor. 

 

När jag blev skadad och sedan ensamstående så kom bloggen att handla om livet med 3 barn och mitt jobb. Ni har fått den nakna sanningen helt enkelt. Har det varit bra så har ni fått det och även de dåliga bitarna. 

I år föll alla delarna på plats i mitt liv. Jag träffade HON och alla andra saker bara försvann. Nu har jag inte längre ett behov av att blogga och jag vill heller inte blanda in flera i det offentliga som en blogg är. 

Så stort tack för alla fina mail under dessa 6 år. 

Hugs