Väckte min lilla ängel och gosade lite innan jag fixade frukost åt henne.  

Medans Tindra åt så läste jag för henne... Sen tog vi cyklarna och åkte till skolan. Längesen vi cyklade så de var skönt att havgott om tid så vi kunde prata lite utan stress. Jag har jobbat lite på förmiddagen och nu förbereder jag fredagsmyset. Jag och Tindra får ju finbesök i form av Elin. Ska bli najs att få kramas lite. Kommer bli mycket av den varan i helgen med.  

Fyller på med köttfärssås och ost medans jag pluggar. Måste hinna lite innan det är stafett och sen ska jag till vidingsjöskolan. Är långt ifrån nöjd med gårdagen och deras insats....  Tänker inte släppa detta!!! 

Vi skulle visst hämta ett paket på vägen med. Viktigt sa Tindra. Btw kul att Michelle trodde att jag blev 40 imorgon...... Man får stå ut med mycket som pappa i detta hus 🏡 😱😁.

Dags å bli färdig så vi kan mysa

Hugs